Hét óra leforgása alatt majd’ 5 millió forintot adtak össze a 89.5 Music Fm hallgatói és partnerei.

Hét óra leforgása alatt majd’ 5 millió forintot adtak össze a 89.5 Music Fm hallgatói és partnerei pénteken, a Nagy Életmentő Napon. A felajánlott összeg idén is a Hungary Ambulance mentőrobogósainak éves működési költségét fedezi.

Rekordidő alatt, reggel nyolctól délután háromig gyűlt össze idén – a Music Fm felhívására – az az összeg, ami lehetővé teszi, hogy olyankor is eljusson az életmentő segítség a rászorulókhoz, amikor az a mentőautók révén megoldhatatlannak tűnik. A Hungary Ambulance mentőrobogósainak évi költségvetése 4,5 millió forint, ezt immár második éve a 89.5 Music Fm segítségével gyűjtik össze.
 

„Idén gyorsabban és többet tudtunk összehozni, hisz’ egy egymillió forintos üzemagyag felajánlással együtt összesen 4,8 millió forintot teremtettünk elő pár óra alatt” – mondta Kiss Anikó, a Music Fm vezérigazgatója, aki szerint alapvető kötelessége a nagy elérésű médiumoknak, hogy a szórakoztatás mellett a jótékonyságra is használják „erejüket”. „És persze köszönjük azoknak a hírességeknek is, akik mellénk álltak, buzdítandó a hallgatóinkat” – tette hozzá a rádió vezetője.

Az Irigy Hónaljmirigy például artista produkcióval, Bárdosi Sanyi és Bogi egy duettel, a Délutáni Roadshow műsorvezetői, Horváth Szilárd és Balogh Tamás pedig Hien és Radics Gigi mögött, alkalmi tánckarként igyekeztek ösztönözni az adományozókat. 

A Hungary Ambulance Mentőrobogósai természetesen minden további adományt örömmel fogadnak:  10700581-43564604-51100005

(RADIOSITE.HU)