Elérte a Blikk Földes Ádámot. 

Nincs sem rossz hangulat, sem pánik a Class FM-nél – mondta a Blikknek Földes Ádám, a rádió vezérigazgatója. Ahogy a tulajdonosok már korábban jelezték, mindenképpen indulni kívánnak a meghirdetett pályázaton, hiszen hosszú távra terveznek a rádiós piacon.
„Profi stábhoz méltóan mindenki teszi a dolgát, nem változott meg semmi. Az, hogy a cég indul-e a frekvenciapályázaton, a tulajdonos döntése, annyi biztos, hogy minden adott a sikeres pályázáshoz” – mondta Földes Ádám, aki úgy véli, hogy tekintettel arra, hogy a kollégákkal régóta dolgoznak együtt, adott a bizalom, lojálisak, így minimális az esélye annak, hogy ijedtükben más állás után nézzenek – olvasható a Blikk oldalain.
A vezérigazgató hozzátette, továbbra is elsődleges céljuk, hogy a közel 3 milliós hallgatói táborukat és partnereiket kiszolgálják.

A Morning Show sem pánikol

Sebestyén Balázs, a Morning Show műsorvezetője egy korábbi interjúban azt mondta, hogy normális esetben nem gondolkoznának a váltáson, azonban egy másik rádióhoz is át tudják vinni a reggeli poénkodást, de természetesen maradnak, ha a Class FM valamilyen formában tovább szólhat.

(forrás: Blikk)