reggelishowHétfőtől „Balázsék” néven folytatják.

Mint azt múlt héten megírtuk, pert vesztettek Sebestyén Balázsék a Class FM tulajdonosa, Michael McNutt ellen, és a bíróság ideiglenesen, azonnali hatállyal eltiltotta őket a Class FM által védjegyeztetett „Morning Show”-ra nagyon hasonlító „Reggeli Show” név- és logohasználatától.

Az alperesek eleinte nem tettek eleget a tiltásnak, inkább kifizették a napi 200.000 Ft-os bírságot, most viszont mégis váltanak.

„Úgy döntöttünk, hogy nevet változtatunk, mert elegünk lett belőle, hogy a Reggeli Show és a Morning Show nevek körüli jogi procedúrát mások arra használják, hogy folyamatosan címlapokon szerepeljenek vele, és a mi hátunkon kapaszkodjanak felfelé” – jelentette ki a Blikknek Balázs.

Michael McNuttot, a Class FM tulajdonosát is elérte a lap: „Elégedett vagyok, hogy a bíróság nekünk adott igazat, és nem használhatja más többet azt a brandet, amit jogtalanul használt. Világosan kell látni, hogy senki nincs a törvények fölött, a szabályokat mindenkinek be kell tartania, és ha hibázik, annak megvannak a következményei.”

Hétfő reggeltől már új néven szól tehát az ország legnépszerűbb reggeli show-ja Rádió 1-en, a Balázsék, melynek beharangozója már fut is a csatornán.

(forrás: Blikk/RADIOSITE.HU)