A hírszolgálat közleménye a rádiótulajdonosok, munkatársak részére.

A Hírcentrum Média portálunkhoz eljuttatott közleményét szó szerint közöljük:

Tisztelt Rádió tulajdonosok, munkatársak!
A napokban számos megkeresés érkezett régi és leendő partnerektől a Hírcentrum Médiához, mely szerint a Hírháló Magyarország képviselője azt terjeszti a szakmában, hogy hasonlóan a Hírhálóhoz, a Hírcentrum Média is fizetőssé teszi hírszolgáltatását a jövőben.
Ezúton jelezném, hogy ez az információ TÉVES!!!
Bár törzsrádiónk, a Roxy megszűnését követően valóban gondok adódtak a cégnél, ezek csak tiszavirág-életűnek bizonyultak, így mára visszaállt minden a korábbi megszokott rendre.
A Hírcentrum Média a jövőben is ingyenesen biztosítja napi hírblokkjait partnereinek, sőt a jövőben plusz szolgáltatással is jelentkezik majd, amelyet partnerei nagyon kedvezően, egyéb rádiók teljes áron használhatnak majd.
Napokon belül már nem csak a megszokott hírblokkot tölthetik le a partnerek szerverünkről, de immáron beddel ellátva is letölthetik a blokkokat, időt, s költséget is spórólva ezzel.
Terveink között szerepel beindítani reklám szolgáltatásunkat, melynek keretein belül tetszés szerinti bármilyen rádiós spotot, reklámot elkészítünk, a megrendelő által kiválasztott szinkronszínész(ek) közreműködésével. Ezt a szolgáltatást is partnereink kedvezőbb feltételekkel vehetik igénybe.
Ezen felül további plusz szolgáltatásokkal is kirukkolunk majd a nyár folyamán.
A Hírcentrum tehát a híresztelésekkel ellentétben nem szünik meg, nem válik fizetőssé, sőt tovább fejlődik.
Amennyiben bárki igénybe venné szolgáltatásunkat, az az info@hircentrum.eu e-mail címen jelezheti szándékát.
Üdvözlettel:
Szentgyörgyi Ákos
Főszerkesztő

(forrás: Hírcentrum Média)