ImageNem költözik el jelenlegi székházából a Magyar Rádió – áll a közszolgálati médium ingatlanhasznosítási koncepciójában. Such György hivatalba lépésekor még úgy látta, hogy az épület alkalmatlan a korszerû munkavégzésre.


Az információ szerint Such György elnök egy hétvégi rádiós belsõ rendezvényen arról beszélt: a menedzsment az idei strukturális átalakítások és jelentõs létszámleépítések után jövõre a tartalmi fejlesztésekre koncentrál, valamint egyre nagyobb figyelmet fordít a képzésekre, tréningekre, az idegen nyelvi oktatásra.

Az elnök néhány héttel tavaly augusztusi hivatalba lépése után beszélt arról, hogy legkorábban 2007-ben dõlhet el, jelenlegi központjában marad, vagy új székházba költözik a Magyar Rádió. Azt mondta: „minél több idõt töltök a rádióban, annál világosabb, hogy ez az ingatlanegyüttes a korszerû munkavégzésre nem kifejezetten alkalmas”. Az MTI értesülése szerint a rádió ingatlanhasznosítási koncepciójában most az szerepel, hogy nem költöznek el az épületbõl.

A Magyar Rádió székházprojektjére 2004 utolsó napjaiban kiírt pályázatot azért kellett egy évvel késõbb érvényesnek, de eredménytelennek minõsíteni, mert elnök hiányában nem volt, aki a nyertes indulóval szerzõdést kössön.

(forrás: e-MaSa/MTI)