Élőben teszteli hallgatói ízlését a rádió. 

Az év legnagyobb élő zenei tesztjét hajtja végre a NeoFM március 16-án, pénteken, amikor is a hallgatók választják ki, mely dalokat szeretnék többet hallani kedvenc rádiójukon. A NeoFM az egyetlen rádióllomás, ahol a hallgatók alakíthatják ki a csatorna zenei arculatát.

Több mint egymillió szavazat érkezett a NeoFM korábbi zenei tesztjére, mely alapján a csatorna elmúlt évi zenei válogatása alakult ki. Most az elkövetkező év zenei felhozatalának összeállításában kérik a rádió munkatársai a hallgatók segítségét. „Mi, az ország egyetlen rádiójaként valóban úgy igyekszünk összeállítani a zenei kínálatot, hogy az a hallgatóink ízlését tükrözze” – mondta Kalácska Gábor, a NeoFM programigazgatója, majd hozzátette, hogy ez a tengerentúlon és Európa számos országában azonban teljesen bevett gyakorlat.

Március 16-án este 8 órától tehát beindul az év legnagyobb élő zenei tesztje, a tavalyi év nagy felfedezettje, Vastag Csaba vezetésével. A közönség pedig a napilapokban megtalálható vagy a rádió weboldalán letölthető tesztlapokon, vagy akár a www.neofm.hu oldalon az Élő zene teszt menüpont alatt található táblázatban az adás alatt élőben is szavazhat az elhangzott zeneszámokra. 

(RADIOSITE.HU)