Január 29-ig lehet leadni a voksokat. Január 29-ig lehet leadni a voksokat a legnagyobb hazai DJ megmérettetés, a DJ Szövetség és a Ballantine’s szakmai versenyének döntőseire. Az Év DJ-je verseny 20 döntőse között a 89.5 Music Fm rezidensei idén is szép számmal képviseltetik magukat: a különböző kategóriákban hat Music Killers DJ várja a végeredményt.

Évről-évre kiválóan szerepelnek a Music Killers DJ-k a szakma legnagyobb hazai megmérettetésén, az Év DJ-je versenyen – elég csak említeni, hogy a rádió ifjú tehetsége, Newik 2013-ban az „Év Felfedezettje” lett, majd az „Év hazai mainstream DJ-je” szakmai szavazáson is elhozta a pálmát.

Most ismét lázban ég a DJ szakma – várva a februárban elkövetkező gálát, ahol kiderül a végeredmény. A döntősök közt ott vannak a legnépszerűbb hazai rádió, a 89.5 Music Fm rezidensei: „Mainstream” kategóriában Metzker Viktória, Newik és Lotfi Begi, „Underground” kategóriában Belocca és Newl, az „Év Hazai Producere” megmérettetésben pedig a legjobbak között várja az eredményhirdetést Belocca, Newik és a Crazibiza formáció is.

Szavazás január végéig itt: www.bma.hu

(RADIOSITE.HU)