Ellopták a világutazó motorját, a rádió azonban kisegítette a fiatalembert. 

Újabb elkeserítő hír érkezett a minap: egy ausztrál világutazó motorját lopták el Budapesten. A 89.5 Music Fm Délutáni RoadShow stábja azonban nem tétlenkedett, közbenjárásukra a Honda Hungary kisegítette a szerencsétlenül járt fiatalembert.
Sajnos nem újdonság, hogy világutazók járművei, melyeken országokon keresztül, többezernyi kilométert tettek már meg, a mi országunkban tűnnek el. Gondoljunk csak a japán utazó spéci bringájára, a német hegymászó kisbuszára, vagy arra a japán srácra, akinek szintén a motorja tűnt el nálunk.

 
Horváth Szilárd a hátán is haza vitte volna az ausztrált
Ezúttal egy ausztrál utazó motorját lovasították meg. „Szeretett motoromat, mely keresztül hozott három kontinens 21 országán, október 9-én a hajnali órákban ellopták Budapesten” – tette közzé közösségi oldalán az ausztál fiú a hírt. „Az érzés, hogy sértetlenül átjutottam megannyi jelenleg veszélyesnek tartott fejlődő országon, erre előre megfontolt szándékkal egy zárt udvarból ellopják a motoromat, elkeserítő” – írta a világutazó.
A 89.5 Music Fm Délutáni RoadShow-jának munkatársai, a hír hallatán azonnal akcióba kezdtek. Balogh Tamás műsorvezető közbenjárására érkezett is a segítség, a Honda Hungary bocsátott a bajba jutott srác a rendelkezésére egy NC750X tesztmotort, amivel már eljuthat Londonig.
(RADIOSITE.HU)