Milliós nyereményekkel érkezik a vidéki nagyvárosokba a Morning Show

Ismét páratlan meglepetésekkel és nyereményesővel szolgál hallgatóinak a Class FM csapata!  Május 12-én Debrecenben kezdődik a Morning Show országos roadshow-ja, amely öt napon keresztül jelentkezik hazánk nagyvárosaiból. Magyarország elsőszámú reggeli rádióműsorának tavaszi országjárásán ráadásul igazi nyereményözön várja a szerencsés hallgatókat, akik akár 1 millió forintot is hazavihetnek.

A legnépszerűbb hazai rádiós trió májusban ismét tavaszi hadjáratra indul – Sebestyén Balázsék sorra rázzák fel a vidéki városok hétköznapjait rengeteg játékkal, és nyereménnyel, a tőlük megszokott poénokkal és kommentárokkal.
 
 
 
Pörgős slágerek, értékes nyereményjátékok és napjaink legkedveltebb reggeli rádióműsora várja a kitelepülések során az érdeklődőket. A Morning Show május 12-én Debrecenben kezdi roadshow-ját, majd 13-án Miskolcon, 14-én Székesfehérváron, 15-én Győrben, végül 16-án Pécsett találkoznak kedvenc hallgatóikkal. A színes és látványos programok között lesz favágás időre, dobverseny, és néhány meglepetésvendég is felbukkan majd.

A 2014-es roadshow-n összesen egymillió forintot lehet nyerni, érdemes lesz tehát kilátogatni a helyszínekre. A leglelkesebb hallgatókat a nagy tavaszi országjáráson Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani naponta 100 ezer forint értékű pénznyereménnyel várja, május 19-én pedig nem kevesebb, mint 500 ezer forintot vihet el egy szerencsés. 

Május 12-én a debrecenieket ébreszti a Morning Show, majd négy további nagyvárosba: 13-án Miskolcra, 14-én Székesfehérvárra, 15-én Győrbe, majd 16-án Pécsre költözik a Class FM mozgó stúdiója.

Morning Show Nagy Tavaszi Országjárás 2014:
Május 12. Debrecen
Május 13. Miskolc
Május 14. Székesfehérvár
Május 15. Győr
Május 16. Pécs

(RADIOSITE.HU)