Folyamatos nyereményözön várja a Class FM hallgatóit. 

Folyamatos nyereményözön várja a Class FM hallgatóit, akiknek nem kell mást tenniük az értékes ajándékokért, csupán folyamatosan figyelni kedvenc rádiójuk műsorát. A Class FM-en már december 16-án elkezdődik a karácsony, óránként csengőszó jelzi majd, mikor kell megmozdulniuk a zenerajongóknak és a leghallgatottabb rádió szlogenjét bemondva máris közel 50 ezer forint értékű meglepetést tehetnek be a fenyőfa alá.
Minden csoda három napig tart? Dehogyis! A Class FM-en december 16-tól december 20-tól minden nap más nyeremény, minden nap Karácsony várja a hallgatókat, akik naponta összesen közel 500 ezer forint értékű nyereménnyel gazdagodhatnak. Reggelenként a Morning Show-ban kiválasztott, nap hallgatója viheti haza elsőként a rádió értékes ajándékait és utána minden órában, egészen késő délután 6-ig kell keresni az ismerős szignált. Ha a Class FM-en megszólal a csengettyű, potyognak az ajándékok!
 
 
„Ez a játék igazán nagy lehetőség, hiszen valószínűleg sokan nem tehetik meg, hogy ekkora összeget áldozzanak ajándékokra. A fa alá szánt meglepetéseket ezzel kiegészíthetjük a hallgatóknak, ami óriási örömöt jelent számunkra is.” – mondta Vágó Piros. „Nálunk a családban már évek óta bevett szokás, hogy Zalánnak nagyobb meglepetéssel készülünk, a család többi tagjának pedig csak jelképes ajándékokkal kedveskedünk. Úgy gondolom, hogy nem az anyagiakról kell szólnia ennek az ünnepnek, azt sokkal inkább várom ilyenkor, hogy végre el tudjunk tölteni közösen egy kis időt. Már Zalán is elég nagy ahhoz, hogy társasozzunk, úgyhogy biztosan arra is sort kerítünk majd.” – tette hozzá a Class Délután műsorvezetője.
Egy héten át, naponta reggel 9-től minden órában tart a leghallgatottabb rádió ünnepi akciója, majd december 23-án a Class FM azokra is gondol, akik az utolsó pillanatra hagyják az ajándékozást. Egy nappal karácsony előtt ismételten megszólal majd a csengőszó, hogy idén a fenyő alatt több doboz legyen, mint eddig valaha. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani pedig ezen a reggelen megduplázzák a nyereményeket, így érdemes lesz reggel a Morning Show triumvirátusával tartani.
Minden nap karácsony, december 16-tól a Class FM-en!

(RADIOSITE.HU)