Eger és agglomerációjának piacvezető rádiója a napokban az első kábeltől az utolsóig megújult.

Eger és agglomerációjának piacvezető rádiója a napokban az első kábeltől az utolsóig megújult.
A jelentősnek mondható fejlesztés elsősorban a stúdió eszközparkját érintette, melynek köszönhetően lecserélésre került a régi keverőpult és a mikrofonprocesszorok, illetve megtörtént a stúdió teljes újrakábelezése, újrabútorozása és számítástechnikai rendszereinek minden részletre kiterjedő újrakonfigurálása.
Ezek mellett az internetre továbbított adás külön audioprocesszort kapott, melynek köszönhetően jóval jobb minőségben hallgathatják ezentúl a Rádió Eger műsorát a világhálón szörfözők is.
A fejlesztések kiterjednek továbbá az adáslebonyolító rendszer teljes cseréjére is, mely project a következő hetekben lépcsőzetesen fog megvalósulni. A Rádió Eger a német Zenon Media GmbH-val kötött szerződést, akik a rádiós piacon professzionális termékeikkel vívták ki előkelő pozícióikat a felhasználókért folytatott versenyben. A nagy múltú cég adáslebonyolító rendszerei a világ számos országán kívül már Magyarországon is több rádióban, köztük az országos kereskedelmi médiumokban is kiválóan teljesítettek és teljesítenek a mai napig.
Ezen fejlesztések révén a Rádió Eger az ország egyik legmodernebb kereskedelmi rádiójává lép elő – olvasható a rádió közleményében. 

(RADIOSITE.HU)