A RADIOSITE.HU is kiáll a nyitottság mellett. Felhívás rádióknak. 

Egy hete közösségi videoakció indult hazánkban a nyitott gondolkodásért és a toleranciáért. Vállalatok, szervezetek, közösségek, művészek, ismert és nem ismert emberek osztják meg gondolataikat, hogy miért nem szabad előítéletesnek, és miért jó nyitottnak lenni.
A RADIOSITE.HU mindig is alapvető értéknek tekintette, hogy munkatársait, partnereit kizárólag tettei és teljesítménye alapján ítélje meg, életkorra, nemre, nemi identitásra, szexuális orientációra, nemzeti, etnikai hovatartozásra vagy származásra, politikai, vallási, vagy más meggyőződésre, fizikai és egyéb adottságokra való tekintet nélkül.
A Google, Prezi és espell által életre hívott kezdeményezéshez már több mint 600 magyar vállalkozás csatlakozott, köztük rengeteg nagyvállalat, televízió, hírportál, de sajnos egyelőre kevés rádió.
Ha Te is fontosnak tartod a fenti üzenetet és szemléletet, győzd meg az általad képviselt rádió vezetését és kollégáidat arról, hogy milyen fontos nyitottnak lenni. 
 
Csatlakozzatok Ti is a Nyitottak vagyunk kampányhoz és osszátok meg gondolataitokat videoüzenetben! Nézzetek körül a YouTube csatornán is!
hashtag: #nyitottakvagyunk
(RADIOSITE.HU)