Ezt a kérdéskört feszegették a 89.5 Music Fm reggeli műsorának műsorvezetői. 

Ezt a kérdéskört feszegették a 89.5 Music Fm reggeli műsorának műsorvezetői. Aztán egyszer csak a hóhért akasztották, és István Daniról és Bochkorról is kiderültek dolgok.
A nemzetközi sztárok – javarészt rossz – tulajdonságai kerültek górcső alá a Music Fm Önindítójában, ahol kiderült, hogy Bruce Willis mindenkibe beleköt és kikészíti a kollégáit, Val Kilmer egy igazán őrjöngő tipus, aki a Mindörökké Batman forgatásán ököllel ment neki a rendezőnek, Jennifer Aniston pedig nem hajlandó a forgatás szünetében a kollégákkal egy asztalhoz ülni.

Miután körbejárták a nemzetközi sztárok rossz tulajdonságait, jött a fekete leves: István Daniról és Bochiról is egy-egy volt kollégája rántotta le a leplet. „Dani a magyar mezőnyben is jó káromkodónak számít” – mesélte Kaldenecker Anti, Dani volt műsorvezető társa, aki azt is elárulta, hogy egyik pillanatról a másikra pöccen be, és a válogatott káromkodások mellett ilyenkor csapkodni is szokott.

Bochi „bunkóságairól” régi társa, Boros Lajos emlékezett meg. „Éhes vagyok, ezt hogy oldjuk meg?” – idézte Bocsit, aki – Lajos szerint – annak idején sosem volt hajlandó kimenni kajáért a boltba, viszont azt elvárta, hogy az ő problémájával mindenki foglalkozzon.

(RADIOSITE.HU)