Adele koncertjegyeket is lehet nyerni. A trendeknek megfelelő, újratervezett struktúrájú classfm.hu oldalon új menüpontok és friss tartalmak várják a látogatókat – a felhasználói igényeket maximálisan kiszolgáló weboldal nem csak áttekinthetőbbé, de kényelmesebben böngészhetővé is vált az újításoknak köszönhetően.

Megújult honlappal jelentkezik a Class FM – a friss felületen a látogatók hazánk piacvezető rádiójának műsorvezetőivel, műsoraival, valamint a legismertebb hazai és nemzetközi sztárokkal kapcsolatos hírekre kereshetnek rá. Teljesen új megközelítésben, exkluzív online tartalmakat a Class TV, a hallgatók kedvenc előadóinak újdonságait az Előadók menüpont alatt érhetik el az érdeklődők.

A honlap design munkáira a szakmai referenciák alapján a Neo Interactive-ot választotta a csatorna. “Amikor a feladat beérkezett a hozzánk, a user interface dizájnereink szó szerint licitáltak, hogy kié legyen a projekt. Már az első pillanattól éreztük, hogy a Class FM weboldalának vizuális megújítása ritka konstelláció, melyben az izgalmas feladat mellé újdonságra nyitott megbízó társul, aki szeretné az oldalát modern külsővel felruházni, és ehhez jóformán szabad kezet ad a csapatnak” – mondta el Lakner Bertold, a Neo Interactive kreatív igazgatója.

“A tervezés során a felhasználó központúság volt a fő vezérvonal. Olyan vizualitást szerettünk volna létrehozni, mely a korábbi oldal megjelenésétől gyökeresen eltér, mind tónusvilágában, mind pedig struktúrájában, de ugyanakkor magában hordozza a megszokott márkajegyeket. A Class FM weboldal új megjelenése világos színvilágával, modern, légies szerkezetével inkább az applikációk vizualitása felé kanyarodva jeleníti meg a tartalmat. Új navigációs elemek, tipográfia és UI elemek kerültek kidolgozásra, melyek kiaknázzák a modern fejlesztési technológiákat, valamint a ma már elengedhetetlennek számító reszponzív, eszközfüggetlen szerkezetet és webdizájn.”

Az ország leghallgatottabb rádiója újra és újra különleges lehetőségeket kínál hűséges hallgatói számára. A legszerencsésebbek ezen a hétvégén életük egyik legnagyobb élményével gazdagodhatnak, hiszen Adele birminghami koncertjére repülhetnek, egy felejthetetlen hétvégével egybekötve.

“Mindent megtennél, hogy te legyél az, aki az utolsó pillanatban felszáll a Birmingham felé tartó repülőre? Akkor látogass el még most a rádió megújult honlapjára, posztold kommentben a legkedvesebb Adele történeted, oszd meg, hogy miért téged vigyenek a koncertre, és lehet, hogy Te leszel a szerencsés, hiszen a legjobb sztorik közül Vágó Piros április 1-jén 17.57-kor kisorsolja azt, aki ott lehet a többszörös arany- és platinalemezes, tízszeres Grammy-díjas, Golden Globe- és Oscar-díjas előadó április 2-i fellépésén” – közölte a rádió.

Vágó Piros elmondta, hogy ő maga is hatalmas Adele rajongó. “Amikor először meghallottam a hangját, beleborzongtam. Elképesztően tehetséges, nagyon szuggesztív előadónak tartom, aki emellett belevaló, vagány nő. Biztos vagyok benne, hogy óriási élmény lesz élőben látni/hallani, bevallom, szívesen cserélnék Szani Rolival, aki elkíséri a nyerteseinket” – árulta el Piros. “Érdemes tehát a teljesen megújult honlapunkra látogatni, és posztolni! Izgatottan várom a sztorikat, posztolás után pedig mindenki nézzen körül a weboldalunkon, ahol új menüpontokkal és szuper újdonságokkal várunk mindenkit!” – tette hozzá a Class FM népszerű műsorvezetője.

(RADIOSITE.HU)