Új hangzásvilág, hosszabb híradások. 

Megújult a Gazdasági Rádió hangzásvilága, új szignálparkot alakítottak ki és a jövőben Csernák János színművész hangja azonosítja az adót.

 

A Gazdasági Rádió április 18-tól új hangzással és hosszabb híradásokkal lesz hallható. Bukovszky József, a rádió munkatársa felel az új hangzásért, frissült a szignálpark és az adó új station voice-a Csernák János színművész lesz.

Komáromi Balázs főszerkesztő vezetésével több és hosszabb hírműsor lesz a rádióban. A Reggeli Monitor 6.30-tól 10.30-ig tart, benne az előző nap fontos hírei, nemzetközi és magyar tőzsdei valamint devizapiaci információk. 13-tól lesz a Monitor, az aznapi legfontosabb gazdasági hírek összefoglalójával, majd 17 órakor az egyórás Délutáni Monitor kezdődik, amely a budapesti tőzsdével együtt zárja a napot. Közben a délutáni idősávban, 15 órától tematikus félóra lesz, olyan témákkal, mint az az informatika, mobilvilág, energiapolitika, logisztika, élelmiszergazdaság, KKV finanszírozás, marketingkommunikáció, a harmadik világ üzleti lehetőségei, pénzügyi befektetési lehetőségek, vagy a luxusipar. Este hat órákor kezdődik a Nap Vendége című műsor, este 11-től gazdasági, háttérelemző műsort sugároznak.

Változik a Gazdasági Rádió zenei világa, a fő irányvonal a középtempós zenei hangzás, többek között a smooth jazz, classic pop, soft rock lounge és a chill out zenékkel, de kiemelten figyelnek a magyar szerzők és előadók munkáira is. 

 

(RADIOSITE.HU)