1039slagerfmlogoTársakat kap Vágó Piros és Abaházi Csaba.

Illusztris csapattal bővül a Sláger Reggel szeptembertől. Vágó Pirost és Abaházi Csabát hírességek segítik majd a színes témák és a nagyvilág újdonságainak megvitatásában.

Hétfőnként Jáksó László, a hazai rádiózás emblematikus alakja nyitja a hetet a sztárok sorában, akinél ez különleges eseménynek számít.

„Aki ismer közelebbről, tudja rólam, hogy inkább éjszakai bagoly vagyok és lassan indulok be a napkezdéskor. A vasárnapi Ripost műsorom sikere alapján úgy döntöttünk a rádió vezetésével, hogy egy új fejezetet nyitva a reggeli műsor életében részt veszek a különleges világommal és üde színfoltot varázsolok mindenki életébe, aki minket hallgat!” – tette hozzá Jáksó.

170903 megujul a slager reggel

A hét második napján Növényi Norbert és Bárdosi Sándor szenzációs humorával forgatja fel fenekestül a hallgatók életét. A két olimpikon már több nyilvános szereplésén bemutatta, hogy őket senki sem tudja kizökkenteni kirobbanó formájukból, kizárólag a műsoridő vége.

Szerdánként közéleti személyiségek, művészek, tévések, sportolók ülnek be Abaháziék mellé, csütörtökönként, pedig ismert szakértőké a terep.

A hét zárásaként nőuralom következik, hiszen Piros és Csaba mellett péntekenként Tücsi és Pordán Petra fűszerezik meg a hallgatók napkezdését. A két sztár már számos tévés és rádiós produkcióban bizonyított, így egyértelmű választásnak tekinthető a 103.9 Sláger FM részéről, mely a legfrissebb hallgatottsági adatok alapján továbbra is Budapest rádiója.

(RADIOSITE.HU)