rockHetente lesz hallható ezentúl Kovács Áron.

A jövőben csak hetente lesz hallható a megújuló Rock Reggelben Kovács Áron – derítette ki a 24.hu. Változik a csatorna zenei kínálata, és új lesz a station voice is.

Nem igazak azok a pletykák, melyek szerint végleg távozik a Class FM tulajdonosváltása után átigazoló Kovács Áron a Rádió Rocktól, viszont családi okok miatt jóval kevesebbszer lesz adásban – mondta Sivák Péter, a rádió május elején munkába álló új programigazgatója a 24.hu-nak.

A Kalácska Gábort váltó, korábban a Neo FM és a Sláger Rádió után több helyi adón is vezetői posztot betöltő szakember szerint az új reggeli műsor csapata Banitával, a Sláger Rádió és a Petőfi Rádió egykori szerkesztőjével bővül. Hozzátette: „Egy közéleti témákat is feldolgozó, pörgős, könnyen fogyasztható rádióműsort szeretnénk készíteni”.

170628 rock rockreggel

Mint azt elmondta a portálnak, úgy fogja megújítani a Rádió Rockot, hogy az többek számára legyen szerethető rádiós alternatíva. Ugyan a 81%-os magyar rockzenei vállaláson nem változtatnak, szeretnék azt minél fogyaszthatóbb, minél populárisabb kivitelben tálalni majd nemcsak a rockereknek, hanem mindenkinek, aki nyitott a rock, vagy „rockos” zenei stílusokra.

A rádió eddigi műsorvezetői, Kiss Orsi, Bűdi Szilárd, Barabás Bea, Csizinszky Éva, Rédl Ádám és Nagy Feró maradnak, ugyanakkor Vas Mayával szerződést bontott a csatorna, mivel a Szeretet Hullámhosszán című műsor az új vezetés szerint nem illeszkedett kellően az adó arculatába.

A csatorna új hangja Ganxta Zolee lesz – olvasható a 24.hu-n.

A tavaly nyáron indult rockrádió egyébként ősszel csendben tulajdonost váltott: az interaktív tévés játékokat készítő Telemedia InteracTV korábbi vezetője, Tamássy Zsolt vette meg az üzemteltető Favorit Masters Kft.-t.

(forrás: 24.hu/RADIOSITE.HU)