ImageFolyamatosan változó és átrendezõdõ honlappal jelentkezik 2010. október 28-tól a radiocafé. Több új funkcióval rukkoltak elõ, chatelni is lehet a mûsorvezetõkkel – írja a Marketing & Média.

 

Az új radiocafe.hu dinamikus weboldal: a honlap folyamatosan változik és rendezõdik át a radiocafé 98.6 adásában éppen hallható mûsoroknak megfelelõen. Ezen felül az új oldal számos olyan funkcióval rendelkezik, melyek eddig egyáltalán nem, vagy nagyon eltérõ módon voltak elérhetõek: többek között megtalálható rajta mûsorarchívum és játékok változatos nyereményekért, többféle minõség közül a felhasználó választhatja ki az online rádióhallgatás számára legoptimálisabb verzióját, és nem utolsó sorban az új radiocafe.hu lehetõséget nyújt arra is, hogy a hallgatók chateljenek a mûsorvezetõkkel.

A weboldal fejlesztését és üzemeltetését a radiocafé Kft.-vel kötött hosszú távú együttmûködési megállapodás alapján a DiNG.hu Kft. végzi.

„Terveink szerint a radiocafe.hu fejlesztését tovább folytatjuk újabb funkciók beépítésével, például a késõbbiek során lehet majd különbözõ termékeket is vásárolni az oldalon” – mondta Fiers Gábor, a radiocafé 98.6 fõszerkesztõje.

Az új weboldaltól a radiocafé 98.6 tulajdonosa és az oldal reklámfelületeinek értékesítését végzõ Est Média Group (EMG) is a felhasználók számának további növekedését, valamint a meglévõ felhasználók magasabb szintû kiszolgálását várja.

(forrás: mmonline)