ImagePénteken elköszönt Bazsó Gábor és Winkler Róbert a hallgatóktól. A délutáni talkshow-t nem érte meg fenntartani.

 

A délután 5-tõl este 7-ig futó Ezeröcsi a Neo FM indulásától volt hallható, azonban bebizonyosodott, hogy egy ilyen magas költségvetésû mûsort nem éri meg a délutáni mûsorsávban hagyni. A mûsorvezetõk a Velvetnek adott interjúban elmondták: nem érzik úgy, hogy kiszúrt volna velük a rádió és boldogok, hogy kihozták a mûsorból, amit lehetett.

„Nem volt elég jó a termék, mert bár számokban vertük az elsõszámú konkurenciát, a rádiónak lényegesen többe került egy mûsorkészítõ kollektívát eltartani, mint egy DJ-lányt. Ahhoz, hogy értelme legyen megtartani az Ezeröcsit a délutáni mûsorsávban, az kellett volna, hogy öt és hét között rommá hallgassa az egész világ, és ebben az idõszakban senki se szálljon ki a kocsijából. A Neo részérõl egy merész kísérlet volt az Ezeröcsi, mert a délutáni talkshow mint mûfaj, nem létezik a kereskedelmi rádiózásban. Az emberek délután zenét szeretnek hallgatni, a vicces beszélgetésekre reggel vágynak.” – mondta Bazsó Gábor a Velvetnek.

A döntést szerdán, a rádióval közösen hozták meg. A Neo FM felajánlotta nekik, hogy folytathatják este 8-tól, de ezt a mûsorvezetõk személyes okok miatt nem vállalták.

Bazsó a netes lapnak azt mondta, több tényezõtõl is függ, hogy folytatják-e a Ezeröcsit máshol.

(forrás: Radiosite.hu, Velvet)