ImageA magát Hajdú-Bihar megye legnagyobb körzeti kereskedelmi rádiójaként hirdetõ, Debrecenben a 95.6 MHz-en fogható állomás még egy hónapig sugároz – írja a Cívishír.

Az ismert vállalkozó, Pocsai Attila, illetve a Kelet Rádió Kft. által jegyzett, fõként zenei alapú szórakoztatásra épülõ Rádió Fun 2007. december 6-án kezdte meg a mûsorszórást Debrecenen kívül Hajdúszoboszlón és Hajdúböszörményben. A mûsorstruktúrának, a széles zenei kínálatnak és a maratoni kívánságmûsornak köszönhetõen a csatorna hamar megkedveltette magát a hallgatókkal. A mûsorvezetõk között korábban olyan ismert nevek is feltûntek, mint Gábor Betti, a Desperado együttes énekesnõje, Zoltán Erika, vagy a Retour címû mûsorsávot – mások mellett – kézben tartó Kasuba L. Szilárd.

Mindenkit elküldtek

A Cívishír értesülései szerint a frekvencia egy budapesti, profiljában a Funtól teljesen eltérõ rádió kezébe került, így a mostani (hírszerkesztõ, mûsorvezetõ, értékesítési és technikai) munkatársakra ezek után nincs szükség. Az eddig 24 órában szolgáltató Rádió Fun még egy hónapig szól.

(forrás: Cívishír)