Hatályon kívül helyezte a bíróság a 95.3-as pályázat eredményét.  Hatályon kívül helyezte a Fővárosi Ítélőtábla a budapesti 95.3-as frekvenciára kiírt pályázati eljárás nyertesére vonatkozó rendelkezését és az alperest új eljárásra kötelezte az eredmény megállapítása tekintetében. A másodfokú döntés ellen fellebbezésnek helye nincs.

A Klubrádió elnök-vezérigazgatója a tárgyalás után azt mondta, a döntés értelmében nem kell újra kiírni a pályázatot, csak új győztest kell hirdetni, aki Arató András szerint nem lehet más, mint a Klubrádió, hiszen egy ponttal lemaradva a Klubrádió lett a második a pályázaton. A Médiatanács új határozathozatala során az érvénytelenséget vizsgálnia kell, és új döntést kell hoznia a nyertest illetően. A pályázati pontozás értelmében az Autórádió 66, míg a második legmagasabb pontszámot elért Klubrádió 65 pontot kapott a lehetséges 71-ből. 

Megjegyzendő, hogy a Fővárosi Törvényszék elsőfokú, nem jogerős ítéletével két héttel ezelőtt a 92.9 MHz-es frekvenciára létrehozta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa és a Klubrádió közötti műsorszolgáltatási szerződést. Két Klubrádió azonban nem lehet egy vételkörzetben, így vélhetően a hetekben dől el, hogy a 92.9, vagy a 95.3-as frekvencián folytathatja a Klubrádió, ugyanis a Médiatanács fellebbezhet a 92.9 MHz-et érintő bírósági döntés ellen.

Ha előbbin folytathatják, akkor a 95.3 új nyertese vélhetően a harmadik helyezett Click Rádió Kft lesz, ha utóbbin, akkor tovább folytatódik a 92.9 MHz-re kiírt új pályázat, melyben a Rádió Papa Kft., a Click Rádió Kft., a Rumba Rádió Kft. és a Rádió Code Kft. verseng a hullámsávért. A Klubrádió 92.9 MHz-re beadott pályázata egyébként közműsor-szolgáltatói jogosultságra vonatkozott, míg a 95.3-ra kereskedelmi formában lehetett csak pályázni, így ha a jelenleg is használt frekvencián maradnak, továbbra is médiaszolgáltatási díjat kell fizetniük.

A Fővárosi Ítélőtábla jogerős döntése alapján az Autórádió Kft. frekvencia nélkül maradt. Pályázatát alaki érvénytelenség miatt zárta ki a táblabíróság: nem írtak alá minden oldalt a pályázatban.

(forrás: Klubrádió, RADIOSITE.HU)