Ideiglenes szerződésekkel szól a Klasszik, a Tilos, a Gazdasági és a Mária Rádió. 

Ideiglenes szerződésekkel szólhat tovább négy fővárosi közösségi rádió, pályázati felhívást írtak ki egy orosházi frekvenciára, és bírságolt is a Médiatanács a héten.
A Médiatanács újabb, hatvan napra, szeptember elejéig szóló ideiglenes hatósági szerződéseket kötött a Klasszik Rádiót a Budapest 92.1 MHz-en szolgáltató Aeriel Rádió Műsorszóró Zrt.-vel, a Tilos Rádiót a Budapest 90.3 MHz-en működtető Tilos Kulturális Alapítvánnyal, a Gazdasági Rádiót a fővárosi 105.9 MHz-en üzemeltető Műsor-Hang Műsorszolgáltató Zrt.-vel, valamint a Mária Rádiót Budapesten és 10 vidéki körzetben sugárzó FM4 Rádió Kft.-vel, tekintettel a szóban forgó frekvenciák még folyamatban lévő pályázati eljárásaira, hogy a végleges döntés megszületéséig biztosítható legyen a médiaszolgáltatás folytonossága a jelenleg használatban lévő frekvenciákon.
A grémium elfogadta az Orosháza 88.6 MHz helyi rádiós frekvencia hasznosítására szóló végleges pályázati felhívást, amely a www.nmhh.hu oldalon el is olvasható. A pályázati felhívás tervezetének nyilvános meghallgatása június 3-án volt, a tervezetre vonatkozóan nem érkezett sem írásbeli, sem szóbeli észrevétel, kérdés. 
Kis rádiónak kis bírság
A testület a Karcag FM kisközösségi rádió szolgáltatójára az ismétlések vállalt maximális arányának túllépése és a hírműsorok vállalt arányának minimális alulteljesítése miatt 10 ezer forint bírságot rótt ki.
(RADIOSITE.HU)