ImageSzeged egyetlen ifjúsági közösségi rádiója még fiatalosabb hangzásvilágot és vizuális megjelenést ölt magára, továbbá képzést indít február 20-tól, hogy minél több fiatal megismerhesse a közösségi rádiózás szépségeit. A megújulás lényegében egybeesik a rádió nyolcadik születésnapjával, amit február 14-én ünnepeltek.
 

 
Új hangzásvilág, igényes zenei választék, fiatalokat érintõ mûsorok fiatalok tolmácsolásában – ez hallható Szegeden az FM 94,2 – n, és a városi kábelhálózat 102-es MHz-n. A www.tiszaradioszeged.hu weboldalon keresztül számos csatornán keresztül lehetünk interaktívak, az új honlapon keresztül lehetõség nyílik arra, hogy különbözõ fórumokon maguk a hallgatók vitassák meg, hogy mi szóljon a hangszórókból.

A Tisza Rádió fontosnak tartja, hogy ne rugaszkodjon el a célközönsége igényeitõl, így a legmesszemenõbbekig próbáljuk kiszolgálni a fiatal fülek ízlését mind zeneileg, mind tartalmilag.
Folyamatos megjelenési lehetõséget biztosítanak a fiataloknak többféle témában, legyen az akár sport, zene, irodalom, képzõmûvészet – olvasható a rádió által kiadott sajtóközleményben. Beszámolnak a város fontosabb eseményeirõl, figyelemmel követik a diákélet alakulását a Szegedi Diák Önkormányzat segítségével, és rendszeres ifjúsági híreket közölnek – ígérik. A hírek nemcsak hallhatóak, hanem a rádió weboldalán is olvashatóak. Vállalnak élõ közvetítést, illetve felvételt különbözõ rendezvényeken, ezzel is közelebb kerülve a hallgatókhoz.
Az igényes és friss zenei választék érdekében együttmûködés indul meg a zene.hu zenei portállal, hogy a rádióhallgatók játékokon keresztül kerülhessenek még közelebb a kedvenc elõadóikhoz. Naponként különbözõ zenei válogatással jelentkezik az adó, minden hétköznap este 8 és 11 között más-más stílus zenéi lesznek hallhatóak. (Hétfõ – Latin, kedd – Rnb, Hip-hop, Rap, szerda – Dnb, csütörtök – Rock, péntek 20-21 óra 90-es évek dance slágerei, 21 órától Progressive, Elektro). A Tisza Rádióban nincs meghatározott kívánságmûsor, a hallgatók zenei kéréseit bármikor teljesítjük – áll a közleményben.

 
(radiosite.hu összeállítás – ractive)