ImageOktóbertõl egy új Danubius-szal találkozhatnak a rádió hallgatói. Két, a rádióban már ismert és kedvelt hang erõsíti a reggeli mûsort, a Danubius Csilit. További személyi változások mellett a rádió mûsorstruktúrája is átalakul.
 
Mint ismeretes, pár nappal ezelõtt Kapócs Zsóka és Ábel Anita is távozott Majka után a reggeli stábból. Lovász úr mellett ezentúl Vágó Piros és Rákóczi Ferenc vezeti majd a rádió szempontjából stratégiai fontosságú reggeli mûsort.
 

A Csili mûsorideje egyébként egy órával csökkenni fog, fél 6-tól délelõtt 9-ig tart majd. Ezt követõen Vágó Piros marad a stúdióban, majd a Kívánságmûsorban egy új hanggal találkozhatnak a hallgatók.
 
A Duplaszaltó már jól megszokott hangja, Péter Petra mellett Kaldenecker Antal vezeti majd a délutáni mûsort. Jáksó László a slágerlistájával a szokásos idõben és formában lesz hallható.

A rádió programigazgatója, Tiszttartó Titusz a sajtóközleményben azt nyilatkozta: "a Danubius Rádió október elsejétõl a 'rádiósokkal a rádiósok ellen' gondolat mentén folytatja mindennapjait".

Garami Gábortól viszont egy idõre el kell búcsúzni a hallgatóknak, ugyanis Amerikában akarja életét folytatni, bár a rádió bármikor szívesen várja vissza a közleményük szerint.

 
Arról nincsenek információink, hogy a rádió arculata és zenei irányvonala változik-e, bár elõbbit valószínûnek tartjuk.

(Radioweb összeállítás)