Image2007. augusztus 17-tõl új tulajdonosa van a Budapesten és vonzáskörzetében sugárzó Pont FM 88.1-et is mûködtetõ médiacégnek.
 
A rockadót és a hozzá tartozó médiumokat 3 éve ügyvezetõ igazgatóként irányító Rónai Egon, és üzlettársa, a már korábban is kisebbségi tulajdonos Kovács István cégei vásárolták meg a regionális rádiót orosz többségi tulajdonosától, így teljesen magyar kézbe került a Pont FM 88.1, és vele együtt a Dunakanyarban és Budapesten sugárzó Abszolút Rádió 97.3 és a Hírextra online hírportál valamint a gyogyitopont.hu webáruház is.
 

Rónai rádiós-televíziós munkái mellett tulajdonosa egy reklámügynökségnek, korábban pedig tulajdonrésszel bírt a Danubius Rádióban is.

A tulajdonosváltás nem érinti alapvetõen a rádiók jelenlegi mûsorstruktúráját, továbbra is hallhatók a Pont FM mûsorai, a Kelj fel Jancsi! Fiala Jánossal, az Apokalipszis ZRt Puzsér Róberttel és Ellenpont Andrással, a Dögrovás Ganxsta Zolee-val, a Hallatlan Rónai Egonnal, a Rocközön Hartmann Zoltánnal, valamint a tematikus zenei és magazinmûsorok. Az adóra jellemzõ zenei világ is változatlanul a rockzene marad.

Szeptembertõl két újdonság azonban felfrissíti kicsit a struktúrát. Hétköznap délelõttönként Szily Nóra helyét átveszi Falusi Mariann, aki kommentálja majd nap mint nap az aktualitásokat. A sportvonal is tovább erõsödik, naponta 17 alkalommal hallhatóak a sporthírek, kétszer sportmagazin, valamint a legfontosabb sporteseményekrõl helyszíni bejelentkezésekkel is tájékoztatást kapnak a hallgatók.

„Rock és sport. Ez a két szó jellemzi majd leginkább a rádiót. Az utóbbi hetekben lezajlott tulajdonosváltásnak köszönhetõen sikerült a rádió közel egy évvel ezelõtt elkezdett új arculatának kialakítását befejezni, pénzügyi helyzetét stabilizálni.” – mondta Rónai Egon.

Az Abszolút Rádió 97.3 változatlanul a fekete zenét kedvelõk mûsora marad. Funky, break, oldschool, hip-hop jellemzi a Budapesten és a Dunakanyarban fogható adót.

„Tovább erõsítjük internetes jelenlétünket is, megújulnak a rádiós honlapok, új ötletekkel és külsõvel korszerûsödnek, miközben fejlesztjük a Hírextra hírportálunkat is és a napokban indítjuk már startra kész webáruházunkat.A médiavállalkozás reklámfelületeinek értékesítését változatlanul házon belül oldjuk meg, de elsõsorban a netes felületekre külsõ értékesítõkkel is van már megállapodásunk” – tájékoztatott Rónai Egon.

 
(forrás: FigyelõNet)