A főként fiatal felnőtt nőket célzó Melange Fm jelmondata: luxus, elegancia, siker.

A mai nappal hosszas készülődés után egy igazán feldobó élménnyel lett gazdagabb a magyar “webéter”, hivatalosan is megszületett a Melange Fm webrádió. A egyből két tematikus csatornát elindító adó elsősorban a 30 év feletti, AB státuszú nőket célozza.
Közleményük szerint a külföldi szerverekről üzemelő Melange Fm valójában két rádió egyben. Az első csatorna, a Melange Lounge Fm az igazi ellazulást, relaxációt biztosító lounge és chillout zenéket sugározza a nap 24 órájában, megszakítás nélkül. Ez a kellemes koktélozás és kávézás elengedhetetlen része lesz kiemelt célcsoportjuk, a fiatal felnőtt hölgyek számára, melyet telefonjukon vagy laptopjuk segítségével hallgathatnak. A második csatornájuk szintén ebben a célcsoportban lehet kedvelt, ez inkább a bulik hangulatát és a non-stop táncolást, szórakozást ígéri, akár egy rövid “drink”, mely felpörget: ez a Melange Dance Fm
“Mi kell a jó „melange”-hoz? Négy dolog: erős, de „simulékony” kávé, tej, méz és hab a tetejére. Mi ezt szolgáltatjuk. A luxus érzése, a zene szeretete és a modern kor összes kommunikációs vonala rendelkezésre áll, hogy a Melange Fm kellemes időtöltést adjon, és a napok szürkeségébe egy kis csillogást vigyen” – mondta Ugodi Tibor, a Melange Fm ügyvezető igazgatója.
Számos webes platformon és mobil applikáción elérhető mindkét csatornánk, többek között az iOS és Android rendszerek legkedveltebb applikációján, a TuneIn Radio-n, illetve más, webes felületeken is: clover.fm, radioshaker.com, továbbá még megannyi társoldalon, amik a Melange Fm zenéit veszik át. 
Ugodi Tibor hozzátette: “mi szórakoztatni és kikapcsolást nyújtani jöttünk „weblétre”, tehát a zene soha nem szakad majd meg felesleges műsorvezetői megszólalásokkal. Hisszük, hogy a rádiózás és a netes tartalmak fejlődése már az új jövőt hozza el a rádiós piac számára, így a Melange Fm külföldi befektetői is ebben a hitben indítottak útjára egy izgalmas kalandot, ami remélhetőleg egy hosszantartó kapcsolat lesz a felhasználóink és köztünk.”

Mi kedveljük és szeretnénk, ha sokak velünk együtt kedvelnék a jó magyar éttermeket, ételeket, italokat, szálláshelyeket és vidékeket. Igyekszünk minden lehetőséget megragadva ezeket bemutatni, de nem kerüli el figyelmünket a magyar divatszakma sem.” – fogalmazott az ügyvezető.

 
A Melange Fm szlogenje a fentiek tükrében: “Luxus, Elegancia, Siker.”


(RADIOSITE.HU)