Hétfőtől szavazhatnak kedvenceikre a hallgatók a Rádiós Korrektúra versenyen. 

November 18-ától két héten át szavazhatnak a hallgatók kedvenc rádiójukra és rádiós személyiségükre a Rádiós Korrektúra verseny keretében, amelyre több mint száz nevezés érkezett – közölte a kezdeményező Korrektúra Kft..
Tájékoztatásuk szerint lezárult a nevezés az Antenna Hungária támogatásával rendezendő seregszemlére, amelyet második ízben hirdettek meg azzal a céllal, hogy népszerűsítsék és elismertessék a színvonalas rádiózást.
Tényfeltáró és oknyomozó riport, információs hírmagazin, kulturális magazin, hangjáték, portré és közösségek bemutatása, szórakoztató reggeli műsor, rádiós arculat és promóció kategóriákban várták azokat a pályamunkákat, amelyek 2012. november 30. és 2013. november 15. között kerültek adásba akár földi sugárzású, akár online rádióknál.
A versenyre magyarországi és külhoni nevezéseket is vártak. A beérkezett alkotásokból szakmai zsűri választja ki a díjnyertes műveket, a díjakat december 2-án adják át.
A hallgatók a közönségdíj nyertesére voksolhatnak, rádió és rádiós személyiség kategóriában. Szavazni a korrektura.hu honlapon lehet.
(MTI)