Folytatódik a Magyar Média Mecenatúra program. 

Az NMHH Médiatanácsa keddi ülésén döntött arról, hogy a Magyar Média Mecenatúra programon belül 17 rádió 22 helyi rádiós hír- és magazinműsorának gyártásához járul hozzá 73,7 millió forint értékben. 
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa legutóbbi, keddi ülésén döntött a kifejezetten helyi rádiós tartalmakat támogató, ún. Radioallando pályázat idei harmadik fordulójának nyerteseiről. A 2014-re meghatározott 300 millió forintos keretösszegből ezúttal 17 rádió kapott támogatást 11 rendszeresen jelentkező hírműsorra, 10 szolgáltató magazinra és egy tematikus magazinra összesen 73,7 millióforint értékben. A médiaszolgáltatók egyenként 12 havi hozzájáruláshoz jutnak. 
A sikeres pályázók között van a komlói 99.4 Rádió 1, a miskolci, a nyíregyházi és a szegedi Európa Rádió, az Érd FM 101,3, a tatabányai Forrás Rádió, a budapesti Lánchíd Rádió, a békéscsabai Mega Rádió,a siófoki Part FM, a mezőtúri Pont Rádió, a szegedi Rádió 88, a fehérgyarmati Rádió Som, a Rádió Szarvas, a Rádió Törökszentmiklós, a kiskunfélegyházi Sirius Rádió, a Tisza-tó Rádió és a székesfehérvári Vörösmarty Rádió.
A pályázati keret megmaradt részére még egy fordulóban lehet jelentkezni, a pályázatok beadási napja 2015. január 7. A most meghozott pályázati döntésről szóló részletes tájékoztató az NMHH honlapján olvasható.
(RADIOSITE.HU)