Váratlanul menesztették a Morning Show hírszerkesztőjét. 

Több, mint három év után váratlanul küldték el a Class FM Morning Show népszerű hírolvasóját, Kőváry Anettet. A hírt a rádiós az egyik közösségi oldalon osztotta meg követőivel, rajongóival, akik értetlenül fogadták a bejelentést.
„Az élete volt a munkája, váratlanul és üres mellébeszéléssel vették el tőle. Elbúcsúzni sem tudott a hallgatóktól. Nem tudta, hogyan köszönheti meg közvetlen kollégáinak, akikkel évek óta együtt ébredt, hogy segítettek valóra váltani az álmait. A rengeteg nevetést. A tanulást egymástól. Azt sem tudta, hogyan fogja elviselni, hogy másnap már nem kell korán kelnie, hogy nem kell kimosnia péntekenként a mikrofonszivacsot. Fogalma sem volt, hogyan lehet 12 év után rádió nélkül élni. Hírek nélkül élni” – írta magáról a közösségi oldalon Kőváry Anett, aki az utóbbi időben nemcsak hírolvasóként, hanem a Morning Show-csapat tevékeny tagjaként is hallható volt.

Megszólalt a Class FM az ügyben

„A Class FM, az elmúlt 24 órában, a Morning Show-ban egykor szereplő Kőváry Anett távozása kapcsán felröppent vélelmezések és rosszindulatú sajtóhírek kapcsán a következő nyilatkozatot teszi: a rádió mindennapi működésével kapcsolatos strukturális átszervezés után, a rádió döntése alapján került sor a fenti változásra. A csatorna az összes egyéb, a szerkezeti átszervezéssel kapcsolatos információt, saját belügyeként kezeli.” – áll a rádió közleményében.

(RADIOSITE.HU)