Elindult az Ozone FM és a Győr+ Rádió! November eleje izgalmas volt a győri rádióhallgatók számára, hiszen két új helyi médiummal gazdagodott a város. Ozone FM néven született újjá a 103.1-en addig fogható Oxygen FM, illetve újként lépett a győri piacra a Győr+ Rádió a 100.1 MHz-en. Előbbi a fiataloknak szól friss slágerekkel, utóbbi a középkorú hallgatókat célozza, műsorával pedig közszolgálati szerepet kíván betölteni.

A 100.1 MHz-en működő Győr+ Rádió közszolgálati módon igyekszik jelen lenni Győr életében, részletesen tudósítva az itt történő eseményekről, programokról. A csatorna nevét a GYŐR-SZOL Zrt. biztosítja, a frekvencia tulajdonosa az Európa Rádió Nonprofit Kft., a műsorgyártásról az Oxygen Csoport gondoskodik.

Ozsvárt Tamás, a GYŐR-SZOL kommunikációs menedzsere a Győr+ portálnak elmondta, abban a reményben bocsátotta a társaság a Győr+ nevet az új rádiót működtető cég rendelkezésére, hogy öregbítik a márkanév hírnevét, és a hetilaphoz, valamint az online hírportálhoz hasonlóan szolgálják majd a megyeszékhely polgárait.

Pénzes Anikó, az Oxygén Média Csoport vezetője az új adóról szólva kiemelte, helyi hírekkel, élő bejelentkezésekkel, magazinokkal és változatos zenei kínálattal várják hallgatóikat.

Egy oxigénatommal több

A Győr+-al egyidőben rajtolt az Ozone FM Rádió is a – vegyes műsorával a helyi hallgatottsági versenyben nem túl jól szereplő – Oxygen FM helyén. Az újrapozicionált frekvencián a fiatal korosztályt célozzák, az O3-Ozone FM a dance, house, rnb és pop slágerekkel és pörgős műsoraival minden bizonnyal népszerű lesz a fiatalok körében.

A 103.1-en fogható Ozone FM Facebook kampányt is indított: az adó Facebook oldalához csatlakozók között egy iPad2-t sorsolnak ki. Az Ozone FM-et is az Oxygen Csoport üzemelteti.

(RADIOSITE.HU)