Átadták a Rádiós Korrektúra díjait kedden Budapesten. 

Átadták a Rádiós Korrektúra és a Kamera Korrektúra díjait kedden Budapesten. A szervezők által az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint csaknem száz pályázat érkezett mintegy 22 médiumtól az idén ötödik alkalommal átadott elismerésekre.
A Rádiós Korrektúra díjon belül nyolc kategóriát indítottak. A tényfeltáró riportok közül a 89.5 Music FM Délutáni Roadshow-jának „Az ember közös” című adása lett a legjobb, információs hírmagazin kategóriában pedig a Rádió Dabas „Térségi Naplója” bizonyult a legjobbnak. 

A Kulturális magazin kategória díját a Bocskai Rádió „Történelem dióhéjban” című adása nyerte el, a hangjátékok közül a Magyar Katolikus Rádió „Buszmegálló – avagy mikor jön a hathúszas” című produkciója bizonyult a legjobbnak. 
A portré és közösségek bemutatása kategória győztese a Hit Rádió „Hétköznapi hősök” című adása lett, a szórakoztató reggeli műsorok között a Music FM Magyar Ignobel-díjasok adása nyert. A rádiós arculatok közül a Sunshine FM-é volt a legjobb a zsűri szerint, míg a közönségdíjat tavaly után idén is a Music FM műsorvezetője, Bochkor Gábor kapta.
(MTI)