ImageA Danubius Rádió fontos szerepet szán a new media területének, ezért önálló szevezeti egységet hoztak létre, amit március 26-tól Kalmár Tibor vezet – írja az e-MaSa.

 

 

Kalmár Tibor 1999-tõl a Juventus Rádiónál szerkesztõként, riporterként dolgozott, majd 2005-tõl a rádió kreatív mûsorigazgatója volt. Õ hozta létre és indította sikeres útjára az Uno.hu internetes portált, aminek 2007-ig fõszerkesztõje volt. A Komlósi Oktatási Stúdióban jelenleg is óraadó tanár, new media és rádiós újságírás tárgyakat oktat.

A Danubius Rádió fontos szerepet szán a new media területének, ezért önálló szervezeti egységet kapott. A részleg új vezetõje a Danubius jelenlegi weboldalának átalakítására, infotainment arculatának kialakítására, speciális internet tartalmak, web 2.0-es szolgáltatások bevezetésére törekszik, valamint arra, hogy a meglévõ rádiós tartalmakat új felületeken is megjelenítse. A digitális rádiózás felületeinek majdani kihasználása is a divízió feladatai közé tartozik. A pozíciót Kalmár március 26-tól tölti be.

(forrás: e-MaSa, Danubius)