Reklámértékesítési megállapodás az Oxygen Group Kft. és a Trimedia Kft. között. 

2015. szeptember 1-től az Oxygen Group Kft. üzemeltetésében működő győri Ozone FM-et és Győr+ Rádiót a helyi rádiók értékesítésével foglalkozó sales house, a Trimedia Kft. képviseli.
 
A kizárólagos reklámértékesítésre vonatkozó képviselet keretében a Trimedia Kft. az Ozone FM nevében hirdetési felületet értékesít reklámközvetítők, illetve a reklámozók felé, amelyek tevékenysége, szolgáltatása kiterjed Győr-Moson-Sopron megyén kívülre is.
 
Pénzes Anikó, az Oxygen Group Kft. tulajdonosa elmondta, hogy „az Ozone FM hálózata a nemrég csatlakozó hevesivel együtt 8 frekvencián működik, 7 megyében hallható. A további növekedéshez olyan partnerekre van szükség, amelyek a megújuló piaci környezetben, hosszú távon képesek biztosítani a rádiók árbevételét, ebben a Trimedia Kft. ajánlatát találtuk megfelelőnek”.
 
Hauk Zoltán, a Trimedia Kft. és a Rádió Juventus Zrt. vezérigazgatója elmondta: „az Ozone FM képviseletét a piaci változásoknak megfelelően végezzük. Az új törvényi szabályozás egyszerűbbé és átláthatóbbá teszi a helyi rádiók reklám értékesítését, így a helyi rádiók reklámbevétele a jövőben akár jelentősen is növekedhet. Az Ozone FM számára ennek a változásnak az előnyét garantáljuk”.
 
A Trimedia Kft. a hírek szerint a jövőben további helyi rádiókkal készül kötni hasonló együttműködési megállapodást.

(RADIOSITE.HU)