ImageA rádió közösségibbé tette webes jelenlétét, a jövõben a magyar együtteseket is ide csábítanák – írja a mediainfo.

 

Megújította honlapját a Class FM, melynek során a cél a közösségibbé tétel volt. A felhasználók üzenhetnek egymásnak, kommentelhetik a tartalmakat, képeket tölthetnek fel, és más oldalakról átvett tartalmakat tehetnek közzé. A site-ot Jáksó László, a rádió mûsorvezetõje készítette és üzemelteti.

"Hamarabb voltam programozó, mint mûsorvezetõ. A közösségi oldalak mostanában nagyon pörögnek és bonyolultságuk ellenére is rendkívül népszerûek. Ezen felbuzdulva gondoltunk egy nagyot a Class FM-mel: mi lenne ha a rádiónak készítenénk saját közösségi oldalt? A felkérésre örömmel mondtam igent, így született meg a Classfm.hu, ahol minden látogatónak saját fala van. Emellett pedig több információs fal áll rendelkezésére, ilyen például a zenefal" – mondja Jáksó.

A rádió rövidtávú céljai között szerepel, hogy a site-ra csábítsa a hazai együtteseket, s azoknak ott saját faluk legyen, így a rádió falán is megosszák közönségükkel a híreiket. A Class FM rádiósai mindenesetre már elindították saját falukat, és a híreket videókkal is színesítik.

(forrás: mediainfo)