Új, interaktív délutáni műsorral jelentkezik jövő héttől a rádió!

Hétfőtől mindennap délután négy és hat óra között Perjés Zoltán tart groteszk tükröt napjaink ízléstelenségei elé, akár a mindennapi életünkről, akár a televízióban látható furcsaságokról legyen szó. A hallgatók persze nem maradnak le a legfontosabb gazdasági információkról sem.

Az új műsor az irónia fegyverével küzd a hétköznapokban tapasztalható problémák, így a közlekedés, a közöny, a giccs, a gagyi, a sokszor tartalom nélküli divat-butaságok ellen, minden esetben felhívva a figyelmet arra, hogy a jó példák is itt vannak közöttünk. A hallgatók is aktív részesei lehetnek a műsornak, telefonon és sms-ben kapcsolódhatnak be.

Színészek, zenészek, képzőművészek, filmesek, írók, közéleti szereplők szólalnak meg az Ízlésdetektívben, napi kulturális ajánlat hívja fel a figyelmet aznapi koncertekre, másnapi kiállításokra, filmekre, könyvekre.

Az Ízlésdetektív legfontosabb fegyvere a zene, Perjés Zoltán sok érdekes, új magyar zenét is ígér négy és hat között.

A műsorban félóránként a nap legfontosabb piacbefolyásoló híreiről, a hazai és a nemzetközi gazdasági folyamatokról számolunk be, 17.00-kor hosszabb hírösszefoglaló, majd élőben hallhatnak a Budapesti Értéktőzsde zárásáról.

A műsort megelőző délutáni sávban, 14.30-tól tematikus félórákban ad hátteret az üzleti döntésekhez a Gazdasági Rádió. Meglehetősen széles a paletta: informatika, mobilvilág, energiapolitika, logisztika, élelmiszergazdaság, KKV finanszírozás, a harmadik világ üzleti lehetőségei, pénzügyi befektetési lehetőségek.

(RADIOSITE.HU)