A Rádió M a 101.6-os miskolci frekvencián fogható.  Elindult a Rádió M, Miskolc vadonatúj kereskedelmi rádiója a 101.6-os frekvencián! Tóth-Szántai József, a rádió ügyvezetője az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkbe:

Örömmel köszöntjük a radiosite.hu olvasóit, egy valóban miskolci kereskedelmi rádió indulása alkalmából.

A Mi feladatunk, hogy a „Rádió M” nevet tartalommal töltsük meg, hogy kilépjünk a dobozból és a mindennapok részévé váljunk. A Mi feladatunk, hogy ami új és friss, zenében, hírekben, itt szólaljon meg először. A Mi feladatunk, hogy a leghatékonyabbak legyünk, ha hírekről, információkról,  reklámról, hirdetésről van szó.

A Csapat, a Mi csapatunk az Önök csapata is. Minden hang ismerős lesz valahonnan. Mintha egy olyan régi bolt nyílna meg újra, ahol a mosolyogós jól ismert eladók, újra helyi árut kínálnak.

Zenében az újdonságok mellett, az elmúlt 10 év legnagyobb slágereit tesszük minden órában hallgatóink elé.

A Ma és a holnap ritmusa, ez a Rádió M.

Egy dinamikus, fiatalos hangzású, minden történésre gyorsan reagáló kereskedelmi adót találnak a 101.6-os frekvencián. Egy olyan rádiót, ahol a zene mellett Miskolc és a megye minden napos történéseié a főszerep. Remélem erről meggyőzi majd Önöket a hangzás, az itt dolgozó csapat rádiós tapasztalata.

Számíthatnak ránk!

Számítunk önökre!

Tóth-Szántai József ügyvezető

(RADIOSITE.HU)