Három kategóriában bizonyult a legjobbnak a csatorna az idei Rádiós Korrektúrán. 

A közönség szerint a 89.5 Music Fm a legnépszerűbb rádió, Bochkor Gábor a legnépszerűbb műsorvezető – derült ki a harmadik alkalommal megrendezett Rádiós Korrektúrán, „a Hangok versenyén”. A népszerű csatorna a „Portré és közösségek bemutatása” kategóriában is elsőként végzett.
Három kategóriában bizonyult a legjobbnak a 89.5 Music Fm az idei Rádiós Korrektúrán, a „Hangok versenyén”. Az egyik legrangosabb magyarországi rádiós szakmai megmérettetésen a közönség körében idén is a „Legnépszerűbb rádió” a Music Fm lett, mint ahogy a „Legnépszerűbb műsorvezető” szintén a csatornához kötődik: ezt a díjat az október 1-től a Music Fm-hez igazolt Bochkor Gábort vitte el.

A Délutáni RoadShow című műsorban egy megható adás szólt egy gyógyíthatatlan, 3 éves daganatos kisfiú kívánságairól, melyek a Music Fm műsorvezetői segítségével teljesültek. A neves alkotókból, újságírókból és rádiós szakemberekből álló zsűri döntése szerint a „Portré és közösségek bemutatása” kategóriában ez az adás hozta el a legjobbnak járó díjat.

(RADIOSITE.HU)