Júliusban is tucatjával landolnak az új zenék a Petőfin.

A Petőfi Zenei Díj gálája után is folytatódik a magyar tehetségek bemutatása a Petőfin. A legújabb zenéket két héten át maguk az előadók hozták el a rádióba, a Talpra magyart minden reggel más ismert zenészek vezették – írja a Híradó.
Többek között Odett, Firkin, Kiss Sanyi az Intim Tornából, Czutor Zoli, Sooeri&Poolek segítettek levezényelni a reggeli show-t. A rendhagyó műsorvezetés egy hét pihenő után a jövő héten folytatódik, de addig sem marad friss zene nélkül a Petőfi Rádió közönsége.
A következő héten először lesz hallható rádióban a Punnany Massif és Supernem új, “Partizán” című szerzeménye, és a Mary Popkids “Wildcard” című dala is a Petőfiben szól majd elsőként. Június második hetében debütál dalaival a Mystery Gang, a ManGoRise, Singh Viki “Nem elég” című zenéjével, a Tweed, a Londonból Budapestre költözött Revo Project, a Folkfonics, a Luxembour Project, Lombos El Marci és Juhász Attila, a Kávészünet.

A közrádió vendége lesz még Lajtai Kati a Budapest Voices tagja, Péter Szabó Szilvia, Szalóki Ági, a Paddy and the Rats, azaz Oravecz Kristóf és Babicsek Bernát valamint Szabó Zé is.

(forrás: Híradó)