ImageAz Antenna Hungária Zrt. megkötötte mindkét, az országos kereskedelmi rádiós frekvenciák használatára jogosult társasággal az analóg FM rádiós mûsorterjesztési szerzõdéseket.

Az Antenna Hungária Zrt. a napokban megkötötte az analóg FM mûsorterjesztési szerzõdéseket a Class FM rádiót mûködtetõ Advenio Zrt.-vel, valamint a Neo FM rádiócsatornát elindító FM1 Zrt.-vel. A megállapodások hatálya a koncessziós jogosultság végéig tart. 2009. november 19-én 0.00 órától a jelenleg a Sláger Rádió programját sugárzó országos hálózat frekvenciáin a Neo FM, a Danubiusén pedig a Class FM adása lesz hallható a rádióengedélyek alapján, melyeket a fenti idõpontig a Nemzeti Hírközlési Hatóság kiad.

 


(nagyításhoz kattintson a képre)


(nagyításhoz kattintson a képre)

 

Fenti hálózatok megegyeznek a jelenlegi Sláger Rádió és Danubius Rádió mûsorát sugárzó hálózatokkal. Ennek megfelelõen a Neo FM programot az Antenna Hungária 16 telephelyrõl sugározza, az NHH adatai alapján 81%-os lakossági lefedettséggel, míg a Class FM csatornáját 11 adóállomásról lehet elérni, a hálózat lefedettsége pedig 67%-os.

(forrás: Antenna Hungária, Neo FM, Class FM)