Péntektől a Klubrádió a budapesti 92.9 MHz-es hullámhosszon lesz hallható. 

Dr. Karas Monika, a Médiatanács elnöke aláírta az ingyenes frekvenciára vonatkozó szerződést Arató Andrással, a Klubrádió Zrt. vezérigazgatójával, ezért a jelenlegi Budapest 95.3 MHz-es frekvenciáról a Budapest 92.9 MHz-es hullámhosszra költözik február 14-én a rádió.
Dr. Karas Monika, a Médiatanács elnöke február 13-án aláírta a hatósági szerződést Arató Andrással, a Klubrádió Zrt. vezérigazgatójával a 92.9 MHz-es budapesti, ingyenesen használható közösségi médiaszolgáltatási jogosultságra vonatkozóan, így a rádió péntektől már közösségi médiaszolgáltatásként, az új hullámhosszon sugározhatja adását.  
Ugyanezen a napon szüntette meg közös megegyezéssel a Médiatanács elnöke és a Klubrádió azt a szerződést, amely a rádiót a jelenleg használt Budapest 95.3 MHz-es frekvencián jogosította médiaszolgáltatásra. A megszüntetési kötelezettséget jogszabály írja elő, ugyanis egyetlen médiaszolgáltató sem rendelkezhet két frekvencián rádiós médiaszolgáltatási jogosultsággal ugyanazon településen.
Az NMHH gondoskodik arról, hogy zökkenőmentes legyen a Klubrádió frekvenciaváltása, és a rádió szolgáltatása folyamatosan elérhető maradjon a hallgatók számára. A rádió hallgatóinak egyetlen percig sem kell nélkülözniük a műsort, teendőjük csupán annyi, hogy 2014. február 14-én 0 órától Budapesten és körzetében a 95.3 MHz-ről a 92.9 MHz-re kell átállítaniuk készülékeiket. 
(RADIOSITE.HU)