Indul a Juventus Rádió vadonatúj reggeli műsora. 

A Juventus 103.9 vadonatúj reggeli műsora, a Helló Budapest a hazai média világában egyedülállóan 65 méter magasan, a Sziget Eye-ról köszönti jövő hétfőn a hallgatóit. Még soha egyetlen rádióműsor sem indult ekkora magasságban, mi több, itt fogadja illusztris vendégeit, többek között Radics Gigi, Wolf Kati, Németh Lajos és Gianni személyében.
A Juventus Rádió 103.9 vadonatúj reggeli szórakoztató műsora, a Helló Budapest július 8-án Budapest szívéből, az Erzsébet térről sugározza induló adását. A Helló Budapest ezzel a gesztussal elfoglalja helyét a fővárosi éterben, amelyben a város új kedvence, a Sziget Eye óriáskerék lesz a csapat segítségére. A 65 méteres magasságig emelkedő stúdióban hétfő reggel Németh Lajos meteorológus közelről vizsgálja a felhőket, Radics Gigi szerenádot ad a városnak, a szakácsguru Gianni reggeli finomságokat kínál, Wolf Kati speciális idegenvezetéssel lepi meg a rendhagyó reggeli piknik résztvevőit.
 
 
 
A jövőbeni reggeli műsorvezetői teendőket két tehetséges, fiatal rádiós szakember látja el a Juventus Rádióban: Fömötör Márti és Esperes Ákos. Mindketten több éves tapasztalattal a hátuk mögött vágnak bele az újszerű kalandba. 

“A célunk az új műsorral továbbra is az, hogy kicsit mások legyünk, mint mások. Inkább szórakoztatók leszünk, mint viccesek. Budapest a mi városunk, ahol 2 millió potenciális hallgató éli az életét, az ő hétköznapi ébredésüket fogjuk segíteni egy Amerikában „őshonos” infotainment, azaz szórakoztatóan informatív tartalommal.” – mondta el Door Tamás, a Juventus Rádió vezérigazgatója.

A Juventus Rádió, Budapest új kedvenceivel, a reggeli szórakoztató műsorok piacán egy markánsan egyedi hangvételű, lendületes, dinamikus ébresztővel szólítja meg a főváros teljes lakosságát.

(RADIOSITE.HU)