ImageÚj rádió kezdi meg a sugárzását hamarosan Miskolcon! A Rádió Eper, hazánk elsõ tematikus rádiója lesz. A nap huszonnégy órájában house zenét játszanak majd, ám a vezetõk tervei szerint emellett még számos más újdonságot is elsõként hoznak a hazai rádiós piacra.

„Valódi zene, valóban változatosan!”
A Rádió Eper kísérleti rádiónak is felfogható, mert ez lesz az elsõ olyan tematikus rádió, mely elektronikus zenét, azon belül pedig houset játszik majd. Azt azonban kevesen tudják, hogy ez a stílus nem csak az emberek többsége által ismert zenét jelenti. A Rádió Eper zenei adatbázisa négyéves kutatómunka eredménye, melyben 25 különbözõ kategória szerepel: például funky house, vocal house, jazz house, latin house, progressive house. A rádió kínálatában egyedülálló, hangszeres house zenék szólalnak majd meg, így válik helytállóvá a szlogen: „Valódi zene, valóban változatosan!” Ez a fajta zenei kínálat Miskolcon, Magyarországon, de talán még európai viszonylatban is egyedülálló lesz.

A fiatal felnõttek rádiója
Ma a legtöbb rádió célja, hogy minél nagyobb legyen a hallgatottság, minél több emberhez szóljanak. A Rádió Eper ebben is újat hoz, ugyanis célközönsége egészen pontosan behatárolható, a 17-35 év közötti fiatal felnõtteknek szól, a house zenei stílus ugyanis elsõsorban ezt a korosztályt célozza meg.

FM, Online, WAP
A Rádió Eper Miskolcon és vonzáskörzetében lesz fogható az FM 92.4 MHz-n. Ebben természetesen benne lesz az Egyetemváros is, hiszen a campus és lakói épp az említett célközönségbe tartoznak, mint fiatal felnõttek. Ezen túlmenõen azonban a rádió kihasználja majd a XXI. század legmodernebb technikáját, így online is lehet majd hallgatni a Rádió Eper mûsorait, a www.radioeper.hu oldalról, valamint a wap.radioeper.hu oldalon wapon keresztül is lehet majd hallgatni a rádiót. Ezzel pedig ismét olyan egyedülálló újdonságot hoz el a Rádió Eper, melyet hazánkban még alig használnak.

Fõszerepben a szórakoztatás, és az aktualitás
A rádió várhatóan szeptember 15-én szólal majd meg elõször. Kezdetben két mûsorral várják majd a hallgatókat, egy délelõtti, és egy délutánival, ezen kívül pedig nonstop zene lesz hallható. Az egyedülálló zenei kínálatban olyan zenéket hallhatunk majd, melyek valóban pozitív életérzést sugároznak, és újdonság az is, hogy napszakhoz is igazodik majd a játszott zene. Reggel öt és este tizenegy óra között vidámabb, lendületesebb, míg éjjel lazább, könnyedebb zenék szólnak majd. Bár a rádió fõ profilja a szórakoztatás lesz, azért napi két hírblokk is hallható lesz, melyekben Miskolc és az Egyetem legfõbb hírei lesznek majd hallhatóak.

Ha tehát szereted a houset, szereted a hangszeres zenét, akkor adj egy esélyt a Rádió Epernek, s adj egy esélyt magadnak, hogy beleszeress a valóban változatos, valódi zenébe!

akosfive.
(forrás: Rádió Eper)