Rendhagyó módon ünnepelte születésnapját a legnépszerűbb rádió. 

Ismét dübörgött a Class FM! A rádió négyéves fennállásának alkalmából különleges születésnapi bulit tartott a stáb: gokart, billiárd, csocsó és bowling csábította a versengeni vágyókat. A csapat gyermeki lelkesedéssel vágott bele a különböző ügyességi játékokba, a legnépszerűbbnek mégis a házi gokart-bajnokság bizonyult.
Magyarország piacvezető rádiója 2009-es születése óta töretlen népszerűségnek örvend a hallgatók körében. Ez nemcsak a legjobb és legfrissebb zenéknek, hanem a műsorvezetőknek is köszönhető, akik adáson kívül is megtalálják a közös hangot. Nagy volt tehát az öröm, amikor kiderült, gokartversennyel egybekötött szülinapi bulin ünnepel idén a Class FM.
 
 
Sebestyén Balázsról köztudott, hogy imád gokartozni, így senkit nem ért meglepetés, amikor kiderült, a férfi műsorvezetők versenyében övé lett az első hely. A női műsorvezetők között Vágó Piros teljesített a legjobban, aki annyira élvezte a versenyt, hogy máris a pályára való visszatérést tervezgeti. A Class Délután háziasszonya azonban elárulta, hogy csak Kiss Orsi unszolására ült kormány mögé, ugyanis Piros magas sarkú cipőben érkezett. „Nem is gondoltam volna, hogy ilyen jól megy majd. Bevallom, teljesen rákattantam, úgyhogy hamarosan visszajövök, és természetesen Zalánt is magammal hozom. Mint  a legtöbb korabeli kisfiú, ő is rajong a kocsikért, biztosan nagy élmény lesz az anyukáját egy gokart kormányánál látni.” – mesélte Piros.
Kiss Orsi is kellemes tapasztalatokkal lett gazdagabb, annak ellenére, hogy a rádiós még sosem gokartozott.
„Piroshoz hasonlóan, én sem próbáltam még ki ezt a fajta sportot. Meg is dolgoztatott, hiába mozgok rendszeresen, másnap iszonyatos izomlázzal ébredtem, de az élmény mindenért kárpótolt!” – tette hozzá nevetve a Class Magyarok csinos műsorvezetője.
 
A Class FM lányok ezután billiárdban is összemérték erejüket, de nemcsak őket, hanem a fiúkat is elkapta a versenyszellem és lelkesen vetették bele magukat az  ügyességi játékokba. „A bowlingra csak a többiek buzdítására vállalkoztam, de a billiárdból már én is kivettem a részemet. Finom ételek és italok, jó társaság, rengeteg nevetés – alig várom a következő Class FM szülinapot!” – összegezte Orsi az estét, ahol a rádió stábja remek hangulatban mulatott hajnalig.

(RADIOSITE.HU)