ImageA Phylaxia Pharma Nyrt. pénteki ülésén megtárgyalta a Gazdasági Rádió hálózatot üzemeltetõ Mûsor-Hang Mûsorszolgáltató Kft. valamint a KEG Közép-Európai Gázterminál Zrt. tulajdonosainak ajánlatát a fenti társaságok többségi üzletrészeinek, illetve részvényeinek a Társaság számára történõ átruházásáról – írja a Világgazdaság Online.

 

 

 A fenti akvizíciós kérdésekkel kapcsolatban az Igazgatóság döntését a
2008. április 17-én 10 órakor kezdõdõ ülésén hozza meg.

A tulajdonosok tájékoztatása alapján az érintett cégekrõl a tulajdonosok beszámolója alapján a Phylaxia Pharma egyebek mellett a következõ információkat adja:

    * A közel 5 éve mûködõ Gazdasági Rádió az ország egyetlen gazdasági tematikájú rádiója, budapesti székhellyel a 105,9 MHz-en, balassagyarmati székhellyel a 95,7 MHz-en, egri
      székhellyel pedig a 100,7 MHz-en valamint interneten fogható. A mûsorszolgáltató társaság árbevétele folyamatosan nõ, piaci pozíciói stabilak.
    * A Közép-Európai Gázterminál Zrt. Magyarország legfiatalabb cseppfolyós propán-bután gáz (LPG) szolgáltatója 2000 januárjában kezdte meg mûködését Dunaalmáson. A részvénytársaság rövid idõ alatt megközelítette az évi 1 milliárdos forgalmat, és folyamatosan növeli hazai piaci részesedést a PB gáz-iparágban.

(forrás: VGO