ImageÚj magyar nyelvû rádió indult az interneten – az adást a szlovák Fun Radio indította. A Fun Radio Danubius "a legnagyobb és legsikeresebb magyar slágereket" sugározza – írja a bumm.sk.

"Már hosszabb ideje kerestük a módját annak, hogy miként reagáljunk a magyar rádiók komoly népszerûségére a déli járásokban. A Fun Radio Danubius internetes sugárzásának az a célja, hogy megerõsítsük a Fun Radio márkát azon hallgatók körében, akik magyar rádiókat hallgatnának" – jelentette ki a rádió marketingigazgatója, Zuzana Ga¹parovièová.

A második legnépszerûbb szlovák rádió szeretné kihasználni, hogy a korábbi két nagy sikerû magyar adás, a Sláger Rádió és a Danubius Rádió 2009 õszén megszûnt, s ûrt hagyott maga után. Többek között ezért is keresztelték Danubiusra az új adót. "A Fun Radio az új internetes adás segítségével lehetõséget akar biztosítani a hallgatóknak arra, hogy kedvenc számaikat hallgathassák – mindezt exkluzív módon, egyetlen szlovákiai rádióként" – vélekedett a marketingigazgató.

Az új rádiót augusztus folyamán több helyütt is népszerûsítik, óriásplakátok és hirdetések révén.

A Fun Radio Danubius adása itt érhetõ el. (128k mp3 stream)

(forrás: Bumm.sk)