Új, hiánypótló rádió rajtol szerdán Budapesten és 100 km-es körzetében! 

„Ez garantáltan más lesz” – írja a rádió közleményében. Nemcsak a Budapest és Pest megye rádiós piacán jelentkező zenei űrt hivatott betölteni a március 7-én, pontban éjfélkor induló vadonatúj 89.5 Music Fm, hanem stílusosságot, kapcsolatközpontúságot és magas színvonalat is közvetít hallgatói számára a 89.5 MHz-en debütáló új adó.

„A Music Fm célcsoportja a fiatal és fiatalos közönség. A csapat mindent beleadott, hogy egy könnyen emészthető, de igényes, értékteremtő rádiót hozzon össze. Az új rádió a 18 és 45 év közötti, dinamikus életet élő, szórakozni és kulturálódni vágyó, utazást kedvelő közösséget célozza meg.” – fogalmaz a közlemény. A 89.5-ön ma éjfélkor a sistergést felváltja az új rádió markáns, temperamentumos, igényes és egyedi – szakzsargonnal élve CHR, illetve CHR-Dance formátumú – zenei válogatása, majd 6-tól már Harsányi Levente, Pordán Petra és Hajdu Steve ébreszti a hallgatókat.

A Music Fm technológiájának hátterében a világ legmodernebb, mozgó rádiós közvetítést nyújtó eszköze áll, mellyel real-time stúdió minőségben be tudnak jelentkezni a világ bármelyik pontjáról, legyen az földön, vízen, levegőben. „Bizonyára ezek mindegyikére lesz példa a közeljövőben, hiszen a Music Fm műsorvezetői nemcsak steril körülmények között, a stúdióban ülve beszélnek majd az életről – maguk is részesei lesznek a pörgésnek, így ezt mindenkinél hitelesebben fogják közvetíteni a hallgatók felé.” – írják.

Hogy mindez szórakoztató formát öltsön, arról nap mint nap jól ismert hangok gondoskodnak.

A rádió műsorrendje:

06:00-10:00 – Önindító – Harsányi Levente, Pordán Petra és Hajdu Steve
10:00-14:00 – Mák Kata
14:00-17:00 – RoadShow – Balogh Tamás és Fittikém a Kém
17:00-21:00 – Cooky
21:00-01:00 – Music Killers – Iller Bálinttal és ismert hazai DJ-kkel

A 89.5 Music Fm műsorát 21. századi, egyedi online alkalmazásokkal egészítik ki – bíznak abban, hogy a rádióval együtt induló www.musicfm.hu weboldal szórakoztató videós tartalmával a fiatalok első számú kedvence lesz.

(RADIOSITE.HU)