Indul a Nagy Zenei Teszt 2013

Indul a Nagy Zenei Teszt 2013. A csatorna a zenetár frissítésének első lépcsőjeként idén is megkérdezi hallgatóit, hogy mely dalokat kedvelik a legjobban. 
“Természetesen minden egyes nap zenei összeállításakor az a cél vezérel, hogy a hallgatók szeressék a Juventust, de még minket is meglepett, hogy ennyire aktívak a hallgatók a javaslatok elküldésekor. A beérkezett tippekből, a rádióban most hallható kínálatból és az általunk kiválasztott dalokból állítottuk összeállítottunk egy 500-as listát. Ezekre a dalokra lehet majd szavazni.” – mondta Kalácska Gábor, a rádió programigazgatója.
Szombaton este 7 órakor indul az élő zenei teszt, szavazni a juventus.hu oldalról letölthető, vagy a napilapokban megtalálható tesztlapon, élőben on-line, sőt Magyarországon először most már okostelefonon keresztül is lehet.
“Mi nem beszélünk mellé, valóban a teszten elért eredmények döntik el, hogy az egyes dalok többet, vagy kevesebbet hallhatóak a jövőben a Juventus Rádióban. Már ezért is érdemes velünk tartani, ám extra köszönetként azok közül, akik teljesen kitöltik a tesztet, és azt eljuttatják címünkre, a legszerencsésebb nemcsak a jó munka örömével, hanem egy all inclusive egyiptomi álomnyaralással is gazdagodik majd” – tette hozzá a programigazgató.
Szombaton (április 6-án) este 7-kor kezdődik a Nagy Zenei Teszt, élőben a Juventus 103.9-en, hogy Ön ne csak hallgassa, hanem szeresse is kedvenc rádióját. 

(RADIOSITE.HU)