Luxusba repít egy hallgatót a rádió.

A Class FM egy hallgatójának és választott kísérőjének életre szóló élményt biztosít, ezen a hétvégén ugyanis a rádió ugyanazzal a helikopterrel szállítja őket a Hungaroringre, amelyikkel a Forma1 versenyzőket is röpítik, és a szerencsések még egy 4+ csillagos szálloda elnöki lakosztályában is eltölthetnek 2 éjszakát. A Hungaroringre a belépő természetesen Szuper Gold tribün-jegy, VIP ellátással.

 

A Class FM-en 1 héttel ezelőtt kezdődött az a Forma1 tudás-alapú játék, amivel ismét lázba hozta az országot. Rekordszámú, közel 30 ezer sms-t regisztráltak a rádió szerverein. Az ország minden sarkából próbálkoztak a rajongók a mesébe illő főnyereményért.

A tízezrek által áhított nyeremény egy balassagyarmati édesanyáé lett, aki abban a reményben vett részt a játékban, hogy Forma1 őrült férjét és fiát meglepetést szerezhet. Szó se róla, sikerült. 

„A Magyar Nagydíj egy olyan exkluzív esemény, amelyből vezető kereskedelmi rádióként nem maradhattunk ki. Ügyfelünkkel, a Rexonával sikerült egy olyan rendkívüli játékkal megörvendeztetni hallgatóinkat, amelyik nemcsak minőségi, szórakoztató, hanem a Nagydíj hivatalos kereskedelmi rádiójaként egy olyan főnyereményt kínáltunk, amelyik egyedi, különleges, a magyar rádiózásban mércét állít. A rekordszámú érdeklődő számunkra ismételten azt bizonyítja, hogy a rádióval hatalmas tömegeket lehet megmozgatni, mint kommunikációs platform garantáltan a legjobb választás. A legfontosabb a minőségi, kreatív tartalom.” – mondta Tiszttatrtó Titusz, a Class FM programigazgatója.

 

A Morning Show népszerű műsorvezetője, Vadon Jani már Budapestre röpítette a balassagyarmati boldog és izgatott nyerteseket azzal a bizonyos Forma1-es helikopterrel. A Class FM stúdiójában apa és fia átvették VIP belépőiket, az elnöki lakosztályuk kulcsait, vagyis kezdődhet a felejthetetlen élményeket garantáló hétvége.  

(RADIOSITE.HU)