ImageA rádiók szerint a hirdetõk és az ügynökségek kedvezõen fogadták az 'Egy hullámhosszon' kampányt, amely február elején újabb szakaszába lép.
 
 
 

 
A rádiószpotok után a kampány harmadik szakasza február elején folytatódik, amikor hostess promócióval közvetlenül is kommunikálnak majd a rádiók a legnagyobb média ügynökségekkel. Ezt szaklap rádiós mellékletében elhelyezett hirdetésekkel egészítik ki.

A hét elején megtartott egyeztetõ ülésen a rádiók képviselõi egyetértettek abban, hogy folytatják az "összefogás" kampányt és további hosszú távú tervet készítenek azért, hogy a hirdetõk és a médiavásárlók még inkább megismerjék a rádióban rejlõ lehetõségeket.

A kampányhoz egyébként frissen csatlakozott több helyi rádió is. Az ülésen pedig kezdeményezésként hangzott el, hogy a jövõben intézményes keretek között folytassák az együttmûködést.

Az informális találkozón megfogalmazódott egy a médiavásárló ügynökségeknek rendezendõ workshop gondolata is, melynek célja bemutatni, miért hatékony kommunikációs eszköz a rádió. Az esemény várhatóan március elsõ felében kerül megrendezésre.

 
(forrás: MédiaInfo)