A rádiós a Hello Budapesthez igazolt. 

Még csak egy hónapja indult a Juventus Rádió vadonatúj reggeli műsora, a Hello Budapest, de már eddig is számtalan emlékezetes esemény fűződik nevükhöz.

Élő műsort vezettek az Erzsébet téri óriáskerékről, és éttermi menüsort neveztek el róluk. Ezen a héten újabb névvel, és egy igazán színes egyéniséggel erősít a Helló Budapest csapata: a Fittikémként ismertté vált Ferencz József többek között a legendás Bumerángban bizonyította rátermettségét, mostantól azonban Fömötör Márti és Esperes Ákos mellett a 103.9-en hallatja majd a hangját időről-időre.

 
Fittikém első küldetése máris mozgalmas és izgalmas: a Juventus utcai tudósítójaként egy teljes héten át nem csak felborzolja, de le is hűti a kedélyeket, a vele való találkozás ugyanis, egy klímát ér majd egy szerencsés Juventus – Helló Budapest hallgatónak.

A nyereményhez elég a Juventus új reggeli műsorát hallgatni, hiszen Fitti ezúttal nem céltalanul rója Budapest utcáit. A Helló Budapest tudósítójaként bárhol felbukkanhat a fővárosban reggelente. Aki kéri, annak házhoz viszi a klímakártyáját. Mindenképpen érdemes őt nyomon követni, mert aki találkozik vele, a hét végére megnyerheti az álomklímát a Juventus 103.9 jóvoltából.

(RADIOSITE.HU)